About

Talina – Merrie

     

Talina is een grote schimmel merrie, ze is 20 jaar oud en heeft de laatste jaren vooral mooie veulens gefokt. Ze komt uit het Z-dressuur en dat maakt haar een super leerpaard voor de lessen, naast de lessen wordt ze ook ingezet met de buitenritten.

Talina houdt ervan om lekker gepoetst te worden en ze is dol op broekjes en snoepjes.

Zense – MerrieZense is een 16 jarige merrie, ze houdt van buitenritten en draait niet om voor een sprongetje. Ze wordt ingezet in de dressuurlessen en vindt het heel leuk om de springlessen mee te doen. Zenze kan ook mee op buitenrit, dit vindt ze heerlijk.

 Asterix – ruin

Asterix is onze 8 jarige Spaanse ruin. Hij is een echte all-rounder. Hij vindt een buitenrit heel leuk en het deelnemen aan de lessen doet hij ook heel goed. Hij heeft zijn eerste sprong al gemaakt en dit pakt hij super op. Asterix vind vooral paardensnoepjes erg lekker en probeert ze dan ook graag uit je jaszak te pakken.

Nynja – Merrie

Nynja is een Friese merrie en is de moeder van Vayén en Magic. Ze heeft voorheen dressuurwedstrijden gelopen en word nu ingezet als lespaard waar je veel van kan leren. Nynja is een heel lief paard en gaat ook graag mee met een buitenritje, hier kan ze je helemaal laten ontspannen.

Magic – Merrie

Magic is een mooie Friese merrie, ze is de dochter van Nynja en de grote zus van Vayén. Ze loopt in de dressuurlessen. Ze laat graag zien hoe mooi ze kan lopen en wanneer ze klaar is met rijden of poetsen verwacht ze dan ook een heerlijke beloning, het liefst een paardensnoepje.

Vayén – Merrie

Vayén is een super mooie Friese merrie met mooie gangen en een super lief karakter. Het is de dochter van Nynja en het zusje van Magic. Ze vindt het heerlijk om opgetut te worden en is tijdens het rijden prachtig om te zien. Ze loopt voornamelijk in de dressuur maar ze vindt een sprongetje maken ook heel leuk!

Swea – Merrie

Swea is een schimmel merrie en valt onder de maat E-pony, ze is heel braaf op buitenrit waardoor ze ook jongere kinderen mee kan nemen. Ze loopt in de kinderlessen mee en vindt het ook heel leuk wanneer ze een sprongetje mag maken.

Pursey – Merrie

Pursey is een merrie met veel pit. Ze is in het verleden uitgebracht in de dressuur en loopt nu mee in de kinderlessen. Af en toe gaat ze mee op rit maar zelf vindt ze het springen het leukst, dit doet ze ook onwijs goed!

Chevalin – Merrie

Chevalin is een vrolijke pony merrie met veel pit. Ze houdt heel erg van springen en laat dan graag zien dat ze het allemaal kan. Ook de buitenritten vindt ze heel leuk om te doen.

Lars – ruin

Lars is een lieve Wels ruin, hij rijdt mee met de kinderlessen en kan dan lekker ondeugend zijn. Hij vindt het geweldig wanneer hij mee mag doen met de springlessen en laat dan meteen zijn beste kant zien tussen de grote paarden.

Liberty – ruin

Liberty is een dominante ruin die graag hard werkt. hij is het vaderfiguur voor veel van onze paarden, hij let op ze, voedt ze op, maar leert ze natuurlijk ook hoe het hekje losgemaakt kan worden. Liberty heeft in het verleden hoog in de dressuur gelopen en word nu af en toe gebruikt in de lessen. Een super paard waar je veel van kan leren.
Daar is hij lief voor maar hij voedt ze ook goed op!

Pepper – ruin

Pepper is een kleine tinker ruin, hij word in de kinderlessen gebruikt maar vindt buitenritten ook heel leuk! Hij houdt van knuffelen en vind het heerlijk om lekker gepoetst te worden. Pepper is soms nog een beetje ondeugend, maar het is een hele lieve pony waardoor je daar al snel om kan lachen.

Ontario / Otje – ruin

Otje is een hele lieve vrolijke ruin. Hij heeft in het verleden hoog in de dressuur gereden en laat dit nog altijd graag zien in de lessen. Hij wil graag voor je werken en is een super leerpaard.

 

Impossible – ruin

Impossible is een mooie grote ruin, hij is nog jong maar doet al wel mee aan dressuur en springwedstrijden met Jennifer de Vries. Hij pakt dit super op en ze zijn in korte tijd al veel gegroeid samen. Hij heeft veel plezier wanneer er met hem gewerkt word en wil ook graag leren.

Bitch – Merrie

Bitch is mooie grote merrie die nog weleens ondeugend kan zijn. Ze rijdt dressuur en springwedstrijden met Jennifer de Vries maar zelf vindt ze het springen leuker, hoe hoger hoe beter!

Hombre – Ruin

Hombre is een mooie ruin en de zoon van Bitch. Hij wordt op wedstrijden uitgebracht door Anne-Lyn van Enk, samen doen ze zowel dressuur en springwedstrijden. Het is een echt springpaard en laat dat graag zien. Samen zijn ze nu aan het oefenen voor de cross.

Bertus – Ruin

Bertus is een jonge ruin. Hij wordt getraind en uitgebracht op dressuur en springwedstrijden. Samen met Linda Ossenblok loopt hij momenteel M- dressuur, het springen zijn ze al veel aan het oefenen en dit vind Bertus helemaal GEWELDIG!

 Sam –  Ruin

Sam is een leuke ruin die veel dressuur oefeningen kent. Hij wordt gebruikt in de dressuur lessen en is daar een fijn paard waar je veel van kan leren. Ook maakt hij met de springlessen een klein sprongetje wat hij erg leuk vind.

Gaudi – Ruin

Gaudi is een hele grote, mooie ruin die graag voor je werkt, hij is jong en nieuwsgierig maar wil graag hard werken en veel leren. Jennifer de Vries rijdt dressuur en springwedstrijden met hem en ze hebben de cross ook al uitgevonden.

 

Trico –  Ruin

Trico is vrolijke lieve ruin die gek is op knuffelen, Hij ontdekt graag nieuwe dingen en houd ervan om heerlijk vertroeteld te worden. Hij is voorwaarts met rijden en altijd zeer enthousiast. Hij wordt veel gebruikt voor de buitenritten en is dan altijd heerlijk in zijn element, ook wordt hij ingezet bij de manege lessen wat hij heel leuk vind.

Paddy – merrie

Paddy is een haflinger merrie loopt graag mee in de kinderlessen en is hier heel braaf. Voor de buitenritten word ze ook vaak gebruikt, dit vindt ze heel leuk om te doen. Een sprongetje maken doet ze ook goed.

Spikkel – merrie

Spikkel is een mooie, jonge Appaloosa merrie. Ze is lief, vrolijk en nieuwsgierig maar moet nog veel leren. Ze loopt in de lessen mee maar het liefst wil ze elke dag een buitenrit. Vaak is ze daar gidspaard en dit doet ze super goed!

Abanto – Hengst

Abanto is een hele mooie Spaanse hengst. Het is een echt knuffeldier en vindt het heerlijk om in de spotlight te staan. Ook houdt hij er erg van om te sjansen met de merries. Hij is begonnen met dressuur wedstrijden samen met Linda Ossenblok, ze doen het super goed en ze genieten beide heel erg.

Indzi – Merrie

Indzi is een merrie die vooral van eten houdt, ze loopt mee met de lessen en maakt af en toe een sprongetje maar vooral de buitenritten vindt ze leuk. Indzi wordt bitloos gereden en vind het dus heerlijk om onderweg wat hapjes gras te nemen.

Sien – Merrie

Sien is een brave merrie op leeftijd, ze loopt zo nu en dan nog een lesje voor de beginnende ruiter maar geniet zelf het meest van de buitenritten. Ook vindt ze het heerlijk om lekker gepoetst en geaaid te worden. En die paardensnoepjes mogen er ook graag zijn.

Black Beauty – Merrie

Black beauty is een prachtige merrie, ze loopt mee in de lessen en vindt het heerlijk om mee te gaan met de buitenritten. Ze geniet heel erg van aandacht, wordt graag lekker gepoetst en houdt van paardensnoepjes

dg