Buitenritten

Buitenritten

Stal Ermelo ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe. In dit natuurgebied liggen kilometers aan mooie ruiterpaden aangelegd door onder andere gemeente Putten, Ermelo, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Dit alles om de paarden- en natuurliefhebbers, te laten genieten van deze mooie uitgestrekte bossen en (bloeiende) heidevelden.

De Veluwe staat bekend om zijn prachtige bossen, schaapkuddes, zacht stromende beken en de vele mooie heidevelden. Ook is het heel goed mogelijk dat u tijdens een buitenrit in de bossen herten of reeën tegen komt!

Regelmatig maken ook groepen vanaf Stal Ermelo een buitenrit naar de mooie plekjes hier op de Groevenbeekse heide. Dit gebeurt altijd onder leiding van een verantwoordelijke gids die de paarden, pony’s en de ruiterroutes zeer goed kent. 

Het maken van buitenritten is niet aan een seizoen gebonden. Het is mogelijk om in alle jaargetijden bij ons een buitenrit te maken.

 

 

Buitenrit boeken!

Het is dus mogelijk om op onze paarden en pony’s een buitenrit te maken tot maximaal 6 personen. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van onze medewerker die als gids dient.

Het maken van een buitenrit is niet aan een leeftijd gebonden en kan dus door zowel kinderen als volwassenen worden uitgevoerd.

De duur en intensiteit van de rit is altijd bespreekbaar. We hebben zowel voor echte beginners als voor de gevorderde ruiters geschikte paarden en pony’s en diverse routes, hiervoor hebben we wel een aantal gegevens van je nodig om je in te delen op het juiste paard. Vermeld bij het aanvragen van een buitenrit je leeftijd, gewicht en ervaring.

Ons doel is om zowel ruiter als paard en/of pony een zeer ontspannen en leuke buitenrit te bezorgen die nog lang zal bijblijven!


Buitenrit reserveren!

Om het je makkelijk te maken kan je online je buitenrit bij ons reserveren! Na het invullen van het formulier nemen wij spoedig contact met je op. 

Klik hier om een buitenrit aan te vragen!

 

Overnachten en buitenrit

Ervaar hoe het is om te overnachten bij ons op de stal tussen de paarden en of pony’s in onze nieuwe chalet voor 4 personen, in combinatie met het boeken van een mooie buitenrit.

Dit is mogelijk bij ons op stal Ermelo. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Zondags zijn wij gesloten.

Kosten voor een buitenrit

Groepsritten vanaf 2 personen:

1-uurs rit € 42,50 p.p.
1,5-uurs rit € 47,50 p.p.
2-uurs rit € 52,50 p.p.

 

Privéritten:

2-uurs rit inclusief gids € 62,50
   

 

Heeft u geen ervaring met paarden, dan kunt u toch bij ons een aangepaste buitenrit maken van een uur inclusief begeleiding van een gids.

Stuur een email naar info@stalermelo.nl of bel ons op nummer 0341-560888 | 06-43256767

Rijlaarzen en caps zijn bij ons op stal te huur tegen een laag tarief.

Een buitenrit met je eigen paard

Wilt u ook met u eigen paard graag een buitenrit maken vanaf Stal Ermelo, en u vindt het prettig om onder leiding van een gids te gaan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Voor meer informatie, prijzen en beschikbare data, bel Stal Ermelo 0341-560888 | 06-43256767 of mail naar info@stalermelo.nl.