Dagbesteding

Dagbesteding

Stal Ermelo (zorgboerderij) is een bedrijf waar mensen met een zorg- of hulpvraag een passende besteding vinden en/of  meewerken. Wij bieden sociale activering, arbeidsritme en voor sommigen een plek om bij te tanken en voorzichtig te werken aan een mooie toekomst.

De cliënten kunnen hier onder professionele begeleiding aan het werk tussen de paarden, pony’s, kippen, schapen en de vele andere dieren. De cliënten krijgen hier bij Stal Ermelo veel vertrouwen en respect. Het belangrijkste bij ons is, dat je het fijn vindt om lekker met dieren te kunnen werken.

Ook op gebied van terreinonderhoud en groen, bieden wij voldoende mooie uitdagingen. Je werkt veel buiten en dat allemaal samen met je andere collega’s.

Elke werkdag wordt er bij ons dagbesteding gegeven aan zowel volwassenen als aan jongeren.  Per cliënt kent een dag twee dagdelen met een maximum van 4 uur.

Stal Ermelo heeft o.a. een samenwerkingsovereenkomst met ’s Heeren Loo en GGZ Centraal. Het is mogelijk de dagbesteding te laten vergoeden. Over het algemeen wordt hierbij gebruik gemaakt van een zorgindicatie die u via de gemeente (zorg in natura) krijgt of via een PGB.

Heb je interesse om bij ons te werken en wil je graag eens komen kijken? neem dan contact op.

Dagbesteding Stal Ermelo
Dagbesteding veluwe stal ermelo
Dagbesteding konijn knuffelen
Stal Ermelo dagbesteding
Dagbesteding konijnen voeren
Dagbesteding bij Stal Ermelo
Dagbesteding Kippenhok
Dagbesteding dieren voeren
Dagbesteding Stal Ermelo Dagbesteding veluwe stal ermelo Dagbesteding konijn knuffelen Stal Ermelo dagbesteding Dagbesteding konijnen voeren Dagbesteding bij Stal Ermelo Dagbesteding Kippenhok Dagbesteding dieren voeren