Mountain bike verhuur Ermelo

Mountain bike verhuur Ermelo

In samenwerking met Mountainbike verhuur Ermelo is Stal Ermelo een opstap punt voor vele mooie mountainbike routes!

Wat deze samenwerking uniek maakt is dat de ophaallocatie meteen de start van de mooie route is. Daarnaast zijn er de vele extra’s zoals de mogelijkheid tot het eten&drinken, overnachten of paardrijden.

De mountainbikes zijn gestationeerd op het terrein van Stal Ermelo. Stal Ermelo is al ruim 15 jaar een populaire locatie, dit door de prachtige ligging midden in de Veluwse natuur, u kunt vanuit dit startpunt zelf uw eigen weg trekken over de Veluwe, of u kunt één van de routes volgen. Er zijn 6 vooraf uitgestippelde routes.

Wij bieden mountainbikes van goede kwaliteit aan. Alle mountainbikes zijn voorzien van een schakel en rem systeem van erg goede kwaliteit. Verder worden alle mountainbikes na elke rit grondig schoongemaakt en goed gecheckt, hierdoor functioneren de mountainbikes altijd naar behoren.

 

Prijzen mountainbike verhuur:

1-2 dagen: 30 euro per dag

3-5 dagen: 25 euro per dag

6+ dagen: 22,50 euro per dag

 

Om te reserveren

klik op deze link!

 

 

Na reservering wordt met u besproken welke wensen u heeft met betrekking tot het eten en drinken. Hiervoor worden aparte kosten berekend.

MountainbikeverhuurErmelo is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Stal Ermelo en RavenInc. Vanuit de ervaringen van een ervaren ondernemer en het enthousiasme van een jonge ondernemer zijn mooie dingen ontstaan.

Voor meer informatie bezoek de website van MountainbikeVerhuurErmelo: www.mountainbikeverhuurermelo.nl