Nieuwe kleine Tinkers!

Nieuwe kleine Tinkers!

MAANDAG, 24 AUGUSTUS 2020

Misschien hebben jullie ze al gezien, maar sinds een paar weken staan Power en Mattie bij ons op stal!

Power loopt al goed in de kinderlessen en heeft zelfs al kunnen genieten van een buitenritje. hij pakt het goed op! Power heeft een onwijs mooie bos manen, een mooie volle staart en een lekkere dikke vacht. Vanaf de eerste dag waren de kinderen al helemaal gek op haar! Ze kunnen uren met haar knuffelen en vinden het heerlijk om haar manen te vlechten.

Ook nieuw bij ons op Mattie, weinig van jullie zullen hem al gezien hebben. Mattie is als 3 jarige hengst bij ons op stal gekomen en word nu beleerd onder het zadel. Ondertussen is Mattie ruin en al bijna zadelmak! Hij geniet van alle aandacht en is heel leergierig, hij snapt snel wat goed en fout is en pakt het rijden al snel goed op. Tijdens het poetsen en opzadelen zie je hem heerlijk genieten, en voor zo’n heerlijk paardensnoepje kijkt hij je heel lief aan. Wanneer we hem in de kinderlesjes zien weten we nog niet, maar het we weten wel dat het een echte knuffelpony is en hij het fantastisch gaat doen!

 

5 Comments

 • I LOVE STAL ERMELO Posted 3 februari 2022 20:36

  Wat een supper manege het is er altijd gezelig en ik rij er ook!!!!! de privé lessen al supper hierdoor krijg je een beetje meer ervaring met het rijden voor de groepsles heel leuk

 • hotshot bald cop Posted 29 maart 2022 01:08

  I didn’t know that.

 • hotshot bald cop Posted 12 april 2022 20:02

  I didn’t know that.

 • hotshot bald cop Posted 13 april 2022 02:38

  Wonderful views on that!

 • hotshot bald cop Posted 18 mei 2022 02:32

  I was just telling my friend about that.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *