Vakantie-chalet

Vakantie-chalet

Op vakantie met uw paard of lekker genieten van een mooie omgeving? Dan bent u bij Stal Ermelo midden op de Veluwe aan het juiste adres! Het moderne vakantie chalet is gevestigd in Ermelo, een prachtige plek op de Veluwe.

 

In de omgeving

Ervaar rust en bedrijvigheid op onze boerderij en ontdek de prachtige flora en fauna in de omgeving. Als u van paardrijden houdt dan gaat u genieten van onze unieke achtertuin met vele kilometers aan ruiterroutes in o.a. Ermelo en Putten. Vanaf onze stal kunt u direct uitrijden naar de vele bossen en uitgestrekte heide. Voor de wandelaars zijn er mogelijkheden om op de vele klompenroutes te genieten van de mooie landerijen. Ook voor mountainbikers zijn in Ermelo en Harderwijk vele MTB routes aangelegd. Op loopafstand is er een Boerderij pretpark en in Ermelo is er een uitdagend klimbos. In Harderwijk op 5 km ligt het Dolfinarium en op 3 km ligt zowel strand Nulde als strand Horst.

 

Het vakantie chalet

De nieuwe chalet is ingericht met 2 slaapkamers, moderne douche & toiletruimte, keuken en een televisie met vele zenders.

 

Boek je verblijf bij Stal Ermelo. Een fantastische locatie om vakantie te houden voor het hele gezin!

Prijzenoverzicht:

Handdoeken en beddengoed op aanvraag
Stalling paard of pony per nacht in paddock € 15,00
Stalling paard per nacht in stal € 20
Auto en trailer Gratis
Eindschoonmaakkosten € 20,00


U kunt reserveren of informatie aanvragen via info@stalermelo.nl of telefonisch 06-22397887

vakantie chalet Stal Ermelo
Stal Ermelo vakantie chalet veluwe
Luxe Chalet Stal Ermelo
Chalet stal ermelo
Stal Ermelo luxe chalet
Voorzijde vakantie chalet Stal Ermelo
Chalet veluwe stal ermelo buitenleven
Woonruimte chalet Stal Ermelo
Woonkamer vakantie chalet Stal Ermelo
Keuken vakantie chalet Stal Ermelo
buitenzitje vakantie chalet Stal ermelo
Buitenleven vakantie chalet stal ermelo
Tuin vakantie chalet Stal Ermelo
vakantie chalet Stal Ermelo Stal Ermelo vakantie chalet veluwe Luxe Chalet Stal Ermelo Chalet stal ermelo Stal Ermelo luxe chalet Voorzijde vakantie chalet Stal Ermelo Chalet veluwe stal ermelo buitenleven Woonruimte chalet Stal Ermelo Woonkamer vakantie chalet Stal Ermelo Keuken vakantie chalet Stal Ermelo buitenzitje vakantie chalet Stal ermelo Buitenleven vakantie chalet stal ermelo Tuin vakantie chalet Stal Ermelo