Luxe vakantiehuis

Luxe vakantiehuis

Op vakantie met uw paard of lekker genieten van een mooie omgeving? Dan bent u bij Stal Ermelo midden op de Veluwe aan het juiste adres! Dit luxe vakantiehuis is gevestigd in Ermelo, een prachtige plek op de Veluwe.

 

In de omgeving

Ervaar rust en bedrijvigheid op onze boerderij en ontdek de prachtige flora en fauna in de omgeving. Als u van paardrijden houdt dan gaat u genieten van onze unieke achtertuin met vele kilometers aan ruiterroutes in o.a. Ermelo en Putten. Vanaf onze stal kunt u direct uitrijden naar de vele bossen en uitgestrekte heide. Voor de wandelaars zijn er mogelijkheden om op de vele klompenroutes te genieten van de mooie landerijen. Ook voor mountainbikers zijn in Ermelo en Harderwijk vele MTB routes aangelegd. Op loopafstand is er een Boerderij pretpark en in Ermelo is er een uitdagende klimbos. In Harderwijk op 5 km ligt het Dolfinarium en op 3 km ligt zowel strand Nulde als strand Horst.

 

Het vakantie huis

Er is een ruime woonkamer om heerlijk te relaxen en ook is het vakantiehuis voorzien van een nieuwe keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne doucheruimte. Het tweepersoonsbed is voorzien van een pullman matras.

Boek je verblijf bij Stal Ermelo. Een fantastische locatie om vakantie te houden voor het hele gezin!

U kunt reserveren of informatie aanvragen via info@stalermelo.nl of telefonisch 06-22397887

 

Prijzenoverzicht:

Handdoeken en beddengoed op aanvraag
Stalling paard of pony per nacht in paddock € 15,00
Stalling paard per nacht in stal € 20
Auto en trailer Gratis
Eindschoonmaakkosten € 25,00

 

Vakantiehuis Veluwe Stal Ermelo
Vakantiehuis Stal Ermelo
Keuken vakantiehuis Stal ermelo
Eettafel vakantiehuis Stal Ermelo
Woonkamer Stal Ermelo
Vakantiehuis Stal Ermelo woonkamer
Grote slaapkamer vakantiehuis Stal Ermelo
Luxe vakantiehuis Stal Ermelo slaapkamer
Slaapkamer vakantiehuis Stal Ermelo
Vakantiehuis Stal Ermelo slaapkamer
Buitenzitje luxe vakantiehuis Stal Ermelo
Badkamer luxe vakantiehuis Stal Ermelo
badkamer vakantiehuis Stal Ermelo
Toilet luxe vakantiehuis Stal ermelo
Vakantiehuis Veluwe Stal Ermelo Vakantiehuis Stal Ermelo Keuken vakantiehuis Stal ermelo Eettafel vakantiehuis Stal Ermelo Woonkamer Stal Ermelo Vakantiehuis Stal Ermelo woonkamer Grote slaapkamer vakantiehuis Stal Ermelo Luxe vakantiehuis Stal Ermelo slaapkamer Slaapkamer vakantiehuis Stal Ermelo Vakantiehuis Stal Ermelo slaapkamer Buitenzitje luxe vakantiehuis Stal Ermelo Badkamer luxe vakantiehuis Stal Ermelo badkamer vakantiehuis Stal Ermelo Toilet luxe vakantiehuis Stal ermelo