Luxe vakantiehuis

Luxe vakantiehuis

Te huur een nieuwe vakantiehuis die afgelopen zomer is gebouwd. Te midden van de weilanden en paarden verhuren wij onze nieuwe super de luxe vakantiehuis. Onze locatie ligt te midden van enkele wandel- en fietsknooppunten die de bossen, heide, landschappen van Ermelo en Putten verbinden.  Voor de liefhebbers van paarden en pony’s loopt er binnen 1 km een uitgebreide ruiterroute netwerk door de bossen van de Veluwe.  Wil je tijdens een weekend of midweek genieten van het echte buitenleven dan is wellicht onze locatie the place to be.

Het vakantiehuis heeft een ruime living met nieuwe keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne doucheruimte. Het tweepersoonsbed is voorzien van een pullman matras. Een prima locatie om vakantie te houden voor zowel ouderen als kinderen. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om lekker paard of pony te rijden of een buitenrit te maken. Voor de liefhebbers van buitenleven zijn veel routes om lekker te wandelen en/of de fietsen..

Op loopafstand is er een Boerderij pretpark en in Ermelo is er een uitdagende klimbos. In Harderwijk op 5 km ligt het Dolfinarium en op 3 km ligt zowel strand Nulde als strand Horst.

Onze vakantiehuis is ingericht met 2 ruime slaapkamers, moderne douche & toiletruimte, keuken
Tarieven op basis tot 4 personen
Vrijdag tot en met maandag (3 nachten) op aanvraag
Eindschoonmaakkosten € 25,00

Maandag tot en met vrijdag (4 nachten) op aanvraag
Eindschoonmaakkosten € 25,00

Week (7 nachten) op aanvraag
Eindschoonmaakkosten € 25,00

De bovenstaande prijzen zijn geldig tot 30-11-2021