Jennifer de Vries

Jennifer de Vries

Voor een goede instructrice, ruiter, wedstrijdbegeleiding, inkoop en verkoop van paarden: Jennifer de Vries Stables.

Jennifer de Vries logo

Mijn naam is Jennifer de Vries, geboren in 2003 en beschikbaar als ZZP’er in de paardensport.
In afstudeerjaar 2023 heb ik mijn diploma instructeur paardensport en -houderij niveau 4 op het Aeres MBO Barneveld gehaald en daarvan mijn werk gemaakt. Zelf rijd ik momenteel 2 paarden in de M2-dressuur en met 1 paard in de 1.10m springen.

Instructrice in dressuur- en springlessen
Bent u op zoek naar een enthousiaste instructeur? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik geef zowel dressuur- als springles. U kunt bij mij op locatie lessen, maar ik kan ook naar u komen (een straal van 25 km vanaf Ermelo). Wilt u begeleiding op wedstrijd? Daar kan ik u ook bij helpen!

 

Trainen en zadelmakheid
Ook bent u bij mij aan het juiste adres voor het trainen en/of het zadelmak maken van paarden. De paarden kunnen bij mij op stal in training gezet worden, maar er is ook een mogelijkheid dat ik dat bij u kom doen (een straal van 25 km vanaf Ermelo). Er is ook een mogelijkheid voor het uitbrengen van uw paard op wedstrijd.

Kenmerkend van mijn manier van trainen is dat er samen met de eigenaar wordt gekeken naar wat het beste is voor paard en ruiter.

 

Inkoop en verkoop
Bent u op zoek naar een paard of wilt u uw paard verkopen? Dan kan ik u daar bij helpen.

 

Tijdlijn van mijn carrière
2019 Fanatiek instructie geven in dressuur- en springlessen op familiebedrijf
2022 Orun 2 (Aspirant) en Orun 3 (Basissport)
2023 Orun 4 (Wedstrijdsport Allround)
2023 diploma instructeur paardensport en -houderij niveau 4 op het Aeres MBO Barneveld

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt bellen of appen naar: 06-24564528
Of mailen naar: info@jenniferdevriesstables.nl