Starterspakket

Starterspakket

Voor de beginnende ruiter, jeugd of volwassenen, is er een starterspakket van 5 privélessen om zo de basis te leren om in een groepje te kunnen gaan rijden. Het starterspakket Pony of Paardrijden voor beginners bestaat bij stal Ermelo uit 5 introductie (zit)lessen van een half uur elk. We brengen je de basis van het paardrijden bij en je leert hoe je goed op het paard of pony zit. Na vijf lessen adviseert de instructeur welke vervolglessen het beste bij je passen. Zo kun je groepslessen nemen op een niveau dat bij je past of je kiest bijvoorbeeld voor een reeks privélessen.

Naast het paardrijden leer je ook veel over de omgang met paarden. Het poetsen, opzadelen en paardentaal zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Ook leer je de verschillende karakters van onze paarden kennen. daarnaast staat veiligheid voorop.

Paardrijden is voor jong en oud, zo zijn er ook veel laatbloeiers die op een wat oudere leeftijd pas beginnen met paardrijden. Net zo leuk natuurlijk!

 

Ponyrijlessen

Speciale ponyrijlessen voor uw zoon of dochter! Bij stal Ermelo krijgt uw kind les op lieve en betrouwbare pony’s onder begeleiding van ervaren instructeurs.  Uw kind leert bij ons op een leuke en veilige manier op een pony te rijden!  Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom bij ons op stal. Kinderen zonder rijervaring beginnen met een starterspakket (zie hierboven) privélessen van een half uur. Afhankelijk van de vorderingen zullen dit ongeveer 5 lessen zijn. Hierna wordt uw kind in een beginnersgroep geplaatst van maximaal 4 kinderen. Eén van onze sterke punten is dat wij optimaal aandacht aan uw kind willen besteden in de lessen. Kinderen die al rijervaring hebben kunnen direct in de groepsles meerijden.

 

De prijzen voor het starterspakket zijn:

Voor kinderen per pakket van 5 lessen van een half uur: 92,5 €

Voor volwassenen per pakket van 5 lessen van een half uur: 137,5 €