Sjerstin de Vries-Vermeulen

Sjerstin de Vries-Vermeulen

Sjerstin de Vries-Vermeulen runt al meer dan 25 jaar haar eigen stal. Tot 2002 had ze haar Paardenhouderij “de Sjerstin Hoeve” in de Betuwe.

Vanaf 2003 is Sjerstin verhuisd met haar paarden en pony’s naar Ermelo, om hier verder te gaan met haar passie om een eigen paardenstal te hebben.

Sjerstin heeft als lid van het Nederlands Paralympisch Dressuurteam tot 2008 deelgenomen aan diverse Olympische Spelen. Met het landenteam en individueel heeft ze 2 x zilver en 1 x brons gewonnen.

Momenteel beschikt Stal Ermelo over twee nieuwe binnen bakken en een (wedstrijd) buitenbak met Agterberg bodem. Ondertussen is het aantal paarden en pony’s behoorlijk toegenomen.

Stal Ermelo heeft als slogan “paardrijden voor iedereen”  Dat betekent dat iedereen zich bij ons thuis moet voelen en dat de drempel dan ook behoorlijk laag is.

Wij bieden zes dagen per week privé- en groepslessen voor zowel kinderen als volwassenen, op ieder niveau. Naast de reguliere lessen organiseren wij ook verschillende activiteiten zoals buitenritten, wedstrijden, springlessen en ponykampen. Ook bieden wij al jaren paardrijden voor mensen met een beperking aan.

Stichting Paardrijden voor Gehandicapten Ermelo staat elke zaterdagmorgen klaar met enthousiaste vrijwilligers  om zowel kinderen als ouderen veilig paard te laten rijden.

U bent ook altijd van harte welkom om te komen kijken op onze mooie accommodatie te midden van de landerijen, bossen en heide.