Vrijwilliger Vacature: Begeleider buitenritten te paard

Vrijwilliger Vacature: Begeleider buitenritten te paard

vacature buitenritten begeleiden

 

Voor onze mooie manege in Ermelo zoeken we een verantwoordelijke ruiter die buitenritten wilt begeleiden. De ritten kunnen variëren van een uurtje stappen voor beginners, tot aan 2 uurs ritten met galop voor de gevorderde ruiters.

 

Als begeleider poets en zadel je de paarden vooraf. Je ontvangt de klanten en wijst ze hun paard van die dag. Je weet duidelijk te herkennen welke ruiter jouw hulp kan gebruiken met opstappen of welke ervaren ruiter zelf de handelingen al goed uitvoert. Het leuke aan begeleiden van de ritten is dat je zelf de route kan bepalen. Je let daarbij op de rij ervaring van de klanten en past daarop jouw rit aan, veiligheid staat natuurlijk voorop. Jouw glimlach is het visitekaartje voor Stal Ermelo!

 

De ritten worden vooraf in overleg met je geboekt. Per rit die je begeleid ben je 3 tot 4,5 uur aan tijd kwijt. Tijdens zonnig weer worden er natuurlijk meer ritten geboekt dan in de winter. Als paardenliefhebber ga jij vrolijk door weer en wind. De ritten kunnen doordeweeks, op avonden of in het weekend zijn. We verdelen de ritten onderling in ons toffe team van vrijwilligers. Dit kunnen 1 of meerdere ritten per week voor jou zijn.

 

Wij vragen van jou dat je ten minste 24 jaar oud bent en een aantal jaar aantoonbare rij ervaring hebt. Een Ruiterbewijs of ORUN diploma geeft jou een plus, maar zijn niet vereist. Mocht je niet op Stal Ermelo al lessen dan leren we graag eerst jouw rijstijl kennen. In ruil mag jij te gekke buitenritten beleven op onze geweldig lieve paarden. Een klein deel van de ritkosten zijn voor jouw vrijwilligersvergoeding.

 

Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Laat in volle galop iets van je horen op info@stalermelo.nl of 0341-560888 | 06-43256767